KKTC'de Kılıçdaroğlu mu çıktı, Erdoğan mı?

KKTC'de Kılıçdaroğlu mu çıktı, Erdoğan mı?

KKTC'de Kılıçdaroğlu mu çıktı, Erdoğan mı? KKTC’de seçimde en çok oyu kim aldı? KKTC seçim sonuçları ne? gibi sorular vatandaşlar tarafından merak edilirken cevaplarını sizin için haberimizde derledik.

KKTC'de Kılıçdaroğlu mu çıktı, Erdoğan mı? KKTC’de seçimde en çok oyu kim aldı? KKTC seçim sonuçları ne? gibi sorular vatandaşlar tarafından merak edilirken cevaplarını sizin için haberimizde derledik. İŞTE KKTC SEÇİM SONUÇLARI….

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, Millet İttifakı'nın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tercih edenlerin oranı yüzde 53.88 olurken Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın oyların yüzde 39.09 oldu.

KKTC'de Kılıçdaroğlu mu çıktı, Erdoğan mı?

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde katılım oranı yüzde 52.62 olarak gerçekleşti.
Cumhurbaşkanlığı seçimi için Millet İttifakı'nın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu oyların yüzde 53.88'ini alırken Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın oyların yüzde 39.09'unu aldı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun verilerine göre toplam 140 bin 111 kayıtlı seçmenin bulunduğu Kıbrıs’ın kuzeyinde, 14 Mayıs seçimleri için oy verme işlemleri 27 Nisan'da başlamıştı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.