Kocaeli’de kaza yapan alkollü sürücünün ehliyeti elinden alındı

Kocaeli’de kaza yapan alkollü sürücünün ehliyeti elinden alındı

Kocaeli Körfez’de bir otomobil çukura düştü. Otomobil sürücüsünün daha önce alkollü araç kullanması sebebiyle ehliyetine el konulmuştu. Sürücü bu kez uzatılan alkolmetreye üflemedi.

Kocaeli’nde kaza yapan araç sürücüsüne alkol testini reddetmekten 5 bin 96 TL ceza kesildi. Aynı zamanda sürücünün 2 yıl süreyle ehliyetine tekrar el konuldu.

Saat 21.30 sıralarında Eşref Bitlis Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, S.E., 41 KA 671 plakalı aracıyla, altyapı çalışması sebebiyle kapalı olan caddeye girdi. Yol kenarında biriken kumların ve iş makineleri arasında bir süre ilerleyen araç daha sonra çukura düştü. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acile bildirdi. Araç sürücüsü S.E., kazayı yara almadan atlattı. S.E.’nin alkollü olduğu tahmin edildi. Polis ekiplerinin sürücüye uzattığı alkol testini reddetti. Evrakların incelenmesinin ardından S.E.’nin alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine daha önce de el konulduğu bilgisi alındı. S.E.’nin aracı iş makinesinin yardımıyla çukurdan çıkarıldı. Aynı zamanda S.E.’ye ye alkol testini reddetmesinden ötürü 5 bin 96 TL ceza verildi. Ayrıca sürücünün ehliyetine 2 yıl daha el konuldu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.