Kontrolden çıkan araç sulama kanalına uçtu: 1 ölü 1 yaralı

Kontrolden çıkan araç sulama kanalına uçtu: 1 ölü 1 yaralı

Adana'da, kontrolden çıkan otomobil demir bariyerleri devirip sulama kanalına uçtu. Otomobildeki 22 yaşındaki İsmail Hakkı Kesler hayatını kaybederken, sürücü Hüseyin Tunahan B. ise yaralandı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Mavi Bulvar'da gerçekleşti. Hüseyin Tunahan B. yönetimindeki otomobil, iddiaya göre, aşırı hız nedeniyle, virajı alamayarak önce kaldırıma çıktı, ardından bir ağacı ve demir bariyerleri yıkarak sulama kanalına uçtu. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

11-001.jpg

Otomobilin sürücüsü ile araçtaki İsmail Hakkı Kesler, itfaiye ve vatandaşlarca sulama kanalından çıkarıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu, Kesler'in ise sudan yaralı ve baygın olarak çıkarıldığı öğrenildi. Sağlık ekiplerine teslim edilip kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Kesler, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, itfaiye ve polis ekiplerinin kaza yerinde çalışma yaptığı sırada, bölgede toplanan vatandaşların, film gibi olanları izlemesi ise dikkat çekti.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma polis tarafından yürütülüyor.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.