Konya 2023  Başkent Tesettür Festivali tarihi belli oldu

Konya 2023 Başkent Tesettür Festivali tarihi belli oldu

Konya’da her sene binlerce tesettürlü bayanın merakla beklediği festival tarihi açıklandı., Konya, Başkent Festivali yılın ilk tesettür festivalini Dedeman Otelde Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

Konya, Başkent Tesettür Festivali tarihi belli oldu mu? Konya Başkent Tesettür Festivali nerede yapılacak? Konya Başkent Tesettür Festivali açılışı saat kaçta? Konya Başkent Tesettür Festivali hangi firmalar katılacak?

Konyalıların yoğun ilgiyle takip ettiği Konya Başkent Tesettür Festivali ne zaman yapılacağı merakla bekleniyordu. Milyonların katılım sağladığı bu festivalin hangi tarihte ve nerede yapılması planlandığına dair sorulara yanıt aranıyordu. Bu sorunun ilk cevabı geldi.

Konya, her yıl birçok tesettür festivaline ev sahipliği yapıyor. Her bayanın merakla ve heyecanla ne zaman olacağını beklediği Konya, Başkent Tesettür Festivali programları şubat ayı ile birlikte başlıyor.

KONYA BAŞKENT TESETTÜR FESTİVALİ NE ZAMAN YAPILACAK?


Konya, Başkent Tesettür Festivali, Konya’da da düzenlenen tesettür festivallerden bir tanesi. Festivale tesettür giyimin önde gelen firmalarının yanı sıra birçok yerel ve bölgesel firmalar katılıyor. Konya, Başkent Tesettür Festivali yılın ilk tesettür festivalini Dedeman Otel’de 16 Şubat - 19 Şubat tarihlerinde gerçekleştirecek.


TESETTÜRDE ŞOK VE BÜYÜK İNDİRİM


Dedeman Otel’de 16 Şubat’ta düzenlenecek yılın ilk tesettür festivali Konya, Başkent Tesettür Festivali, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de festivalinde %70’e varan indirimler yapılacağı duyuruldu. Ek olarak 100 kişiye hediye çeki vereceklerinin sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Konya, Başkent Tesettür Festivaline hangi firmalar katılacak?

Hangi markaların katılacağı ile ilgili net bir açıklama henüz gelmedi. Fakat geçen senelerde başlıca markalardan olan: Tuğba, Nihan, Armine, Melike Tatar ve Meri Store vb. butikler katılım sağlamıştı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.