Konya Teknik Üniversitesi sınavsız personel alımı yapıyor

Konya Teknik Üniversitesi sınavsız personel alımı yapıyor

Konya Teknik Üniversitesi yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alacak.

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü 33 farklı unvanda 62 sözleşmeli personel alımı yapacak. Yazılı sınav ve sözlü mülakat yapılmaksızın KPSS puan sıralamasına göre alınacak. Adayların başvuracağı unvana göre 2022 KPSS(B) grubu puan türlerinden lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türüne sahip olması gerekecek.

BAŞVURULAR ŞAHSEN

Başvurular 10-24 Nisan arası Konya Teknik Üniversitesi resmi internet sayfası üzerinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen diğer belgeler ile Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen gerçekleştirilecek. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuruların alınmasının ardından yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak sözleşme yapmaya hak kazananların isim listesi ile işe başlamaları için gerekli belgeler, Konya Teknik Üniversitesi resmi internet sayfası adresinden yayınlanacak.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.