Konya'da 5 kişinin ölümüne yol açan sürücü ehliyetsiz çıktı

Konya'da 5 kişinin ölümüne yol açan sürücü ehliyetsiz çıktı

Konya'da meydana gelen trafik kazasında 5 kişinin ölümüne yol açan şahsın ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

Konya'da yaşanan kaza da otomobilini kontrol edemeyen Bekir Taşkın'ın otobüs durağına çarpmasıyla 4 kişinin ve yanında bulunan eşinin vefatına neden oldu. Taşkın ifadesinde ehliyetsiz olduğunu söyledi.

EHLİYETSİZ OLDUĞUNU İTİRAF ETTİ

Konya'da otomobilini kontrol edemeyen Bekir Taşkın, otobüs durağına çarpıp 4 kişinin ölümüne ve eşi Bahriye Taşkın'ın (43) vefatına neden oldu. Kazanın ardından tedavi gören Taşkın, ifadesinde ehliyetsiz olduğunu ve direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdiğini ifade ederek polis ekipleri tarafından tutuklandı.

İFADESİNİN ARDINDAN TUTUKLANDI

Konya Numune Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan Bekir Taşkın, perşembe günü taburcu edildi ve ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Taşkın, ifadesinde, "Eşim kalp rahatsızlığı yaşıyordu ve kontrol için hastaneye gidiyorduk. Direksiyon başında epilepsi nöbeti geçirdim ve ne olduğunu hatırlamıyorum. Ehliyetim yoktu ve olaydan dolayı çok pişmanım" şeklinde konuştu.Öte yandan, Bekir Taşkın, mahkemece 'Taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan tutuklandı.

OLAY NE ZAMAN OLDU?

Kaza, 10 gün önce saat 09.30'da, Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde gerçekleşti. Ehliyetsiz olan Bekir Taşkın'ın yönetimindeki 42 J 2873 plakalı otomobil, otobüs durağına çarptı. Bu olayda durağa beklemekte olan Mordagül Tutgak (59), Elif Gül (42), Dudu Gül (33), Nergiz Gül (48) ve Bekir Taşkın'ın eşi Bahriye Taşkın hayatını kaybetti. Sürücü Taşkın ile kızı Ümmühan Taşkın (16), durakta bulunan Türkan Gül (13) ve Sibel Özgürlü yaralandı. Bekir Taşkın taburcu olurken, yaralılar Türkan Gül ve Sibel Özgürlü'nün tedavileri devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.