Konya’da alacak verecek meselesi kanlı bitti

Konya’da alacak verecek meselesi kanlı bitti

Konya Akşehir'de ilçesinde meydana gelen olayda silahlar ateşlendi. Bir kişinin yaralandığı tartışmanın konusu alacak verecek meselesi olduğu ortaya çıktı.

Habere konu olan olay; Konya’nın Akşehir ilçesinde meydana geldi. Akşehir’in Selçuk Mahallesi Ulu Camii Caddesi üzerinde S.D ve A.T arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine S.D. tüfekle A.T.’yi karın bölgesinden vurdu. Yaralı A.T ilk yardım ekiplerinin müdahalesi ile hastaneye kaldırıldı. Şüpheli S.D. ise olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

TARTIŞMA BAŞLADI

Alınan bilgiye göre S.D. isimli kadın, A.T. isimli şahısla alacak verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.D. tüfekle A.T.’yi karın bölgesinden vurdu. Kavgayı gören vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. A.T., sağlık görevlilerinin yaptığı müdahalenin ardından Akşehir Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Durumu ağır olan A.T. hastanedeki müdahalenin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Konya’ya sevk edildi.

HABER MERKEZİ / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.