Konya’da feci kaza: 5 ölü 5 yaralı
Konya’da bu akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara araba çarptı. Kaza sonrasındaki belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişinin de yaralandığı açıklandı.
Konya'da yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara otomobilin çarptığı trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Kent merkezi Yeni İstanbul Caddesi okullar bölgesi yakınında, yolun karşısından geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sonrasındaki belirlemelere göre 5 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Konya'da, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpmasıyla ölen 5 yayanın kimliği belli oldu. Yayalardan anneanne Fadime Aslan (52), torunları Elif Aslan (14), Fadime Aslan (7) ile Sultan Aslan (33) ve Emine Atalay (32) yaşamını yitirdi, otomobilde yolcu olarak bulanan Ceylin Naz Övüş (6) ile yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Atalay (11), Ali Cemal Atalay (8) ve Fadime Aslan ise yaralandı.
Öte yandan, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alınan bir kadının ise kimliğinin henüz belirlenemediği öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.