Konya’da oto tamir kavgası: Ustanın parmağı pala darbesiyle koptu
Konya’da bir otomobilin 9 aydır tamir edilmediği iddiasıyla çıkan tartışma kanlı bitti. Oto tamir ustası Öner U.’nun parmağı pala darbesiyle koparken, müşteriler Muhammed Ç. ve İsa Samet D. darbedilerek yaralandı.
Konya’da bir otomobilin 9 aydır tamir edilmediği iddiasıyla çıkan tartışma kanlı bitti. Oto tamir ustası Öner U.’nun parmağı pala darbesiyle koparken, müşteriler Muhammed Ç. ve İsa Samet D. darbedilerek yaralandı.
Olay, saat 17.00 sıralarında Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Güneykışla Sokak’ta bulunan bir oto tamirhanesinde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammed Ç. ve İsa Samet D., tamir için bıraktıkları otomobilin aylarca yapılmaması üzerine usta Öner U. ile tartışmaya başladı.
Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede Öner U.’nun el parmaklarından biri pala ile kesilerek koptu. Kavgaya karışan Muhammed Ç. ve İsa Samet D. de tekme ve yumruk darbeleriyle yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Parmağı kopan usta Öner U. Konya Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, diğer yaralıların Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldüğü öğrenildi.
Polis, palayı kullanan kişiyi tespit etmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.