Konya'dan acı haber: Tırın altında kalan usta hayatını kaybetti!

Konya'dan acı haber: Tırın altında kalan usta hayatını kaybetti!

Konya'da oto tamir ustası 68 yaşındaki Mehmet Ali Samur, krikonun kayması ile tamir ettiği TIR'ın kabinin altında kalarak hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Konya'nın Ereğli ilçesinde yer alan Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki Sanayi Sitesi'nde meydana geldi.

Mehmet Ali Samur, tamirhaneye getirilen 52 AKK 730 plakalı TIR'ın kabin bölümünü kriko ile havaya kaldırıp, tamir etmeye başladı. Bu sırada krikonun kayması ile Samur, düşen kabinin altında kaldı.

İş yeri çalışanları ve çevredekilerce aracın altından çıkartılan Samur, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Samur, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.