Konyalı adama DNA testi şoku: Çocuklarının babası kuzeni çıktı!

Konyalı adama DNA testi şoku: Çocuklarının babası kuzeni çıktı!

Konya'da17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla sonlandıran Hüseyin A. (42), çocuklarının biyolojik babası olup olmadığını öğrenmek için yola çıktı. Ancak öğrendiği sonuçlarla dünyası başına yıkıldı.

Konya'da 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla sonlandıran Hüseyin A. (42), çocuklarının biyolojik babası olup olmadığını öğrenmek için yola çıktı. Ancak öğrendiği sonuçlarla dünyası başına yıkıldı.

Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarına göre Hüseyin A.’nın, üç çocuğundan ikisinin biyolojik babası olmadığı belirlendi. 15 yaşındaki oğlu için yüzde 99,99 ihtimalle biyolojik baba olduğu tespit edilirken, kızları için babalık reddedildi.

1-006.jpg

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Hüseyin A., yaşadığı travmatik süreci şöyle anlattı: "Eşimle yıllardır anlaşamıyorduk. Sonra anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Boşandıktan 3 gün sonra komşumdan bir telefon geldi. ‘Senin kuzenin yıllardır senin evine girip çıkıyordu. Çocuklarına bir DNA testi yaptır’ dedi. Ben de bunun üzerine avukatım aracılığıyla babalık davası açtık"

Olayın ardından Hüseyin A., yaşadığı psikolojik çöküntüyü ve çocuklarının geleceğiyle ilgili endişelerini dile getirdi. Özellikle çocukların soy bağının reddedilmesinin psikolojik olarak büyük bir etki yaratacağını belirtti.

Hüseyin A.'nın eski eşinin müstehcen fotoğraflarını akrabalarına göndererek kendisini rezil etmeye çalıştığına dair iddiaları dikkat çekti. Özel hayatın gizliliğinin ihlali suçundan suç duyurusunda bulunuldu.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.