Konyalılara müjde! O ilçelerdeki avantajlarla dolu arsalar açık artırmayla satışa çıkıyor

Konyalılara müjde! O ilçelerdeki avantajlarla dolu arsalar açık artırmayla satışa çıkıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; Konya’nın Beyşehir, Ereğli, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde bulunan 90 adet çeşitli arsayı açık artırmayla satışa çıkaracak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı ve Emlak Yönetim ortaklığı ile Konya’nın Beyşehir, Ereğli, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde bulunan 90 adet çeşitli arsayı açık artırmayla satışa çıkaracak. Açık artırma 27 Şubat Salı günü saat 10.30’da başlayacak. Başvurular ise 26 Şubat Pazartesi günü sona erecek. Açık artırmaya başvurabilmek internetten başvurulabilecek. Yüzde 25’i peşin alınacak olan ücretlerde katılmak isteyen vatandaşlara 24 ay vade imkanı sunulacak. İşte detaylar:

tarla-3.jpg

PEŞİN ÖDEMEYE YÜZDE 20 İNDİRİM

Bakanlıkça belirlenen ve ilan.gov.tr’de duyurulan detaylara göre; açık artırma ile satılacak olan 90 adet çeşitli arsaların fiyatlarını peşin ödemek isteyen vatandaşlar yüzde 20 indirimden faydalanabilecek. Diğer ödemeler ise yüzde 25’i peşin olmak üzere 24 ay vadeli bir şekilde alınacak.

tarla-2.jpg

5 İLÇEDE 90 ARSA

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı düzenlenecek olan açık artırma Kentsel Dönüşüm Başkanlığı ve Emlak Yönetim ortaklığı ile Konya’nın Beyşehir, Ereğli, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerindeki 90 adet arsa için düzenlenecek. Arsaları almaya hak kazanan vatandaşlara avantajlı kampanyalarla ödemelerde kolaylık sağlanacak.

bakanlik.jpg

İNTERNETTEN KATILABİLMEK DE MÜMKÜN

Bakanlık tarafından yapılacak açık artırma Ankara ve İstanbul’da belirlenen adreslerde yapılacak. 27 Şubat Salı günü 10.30’da başlayacak açık artırmaya internetten de erişilebilecek. “Açık artırmaya evden, iş yerinizden, internet olan her yerden canlı olarak katılabilirsiniz” diyerek duyurulan internet katılımı için ise son başvuru 26 Şubat Pazartesi günü olacak. İnternet katılımı başvuruları açık artırmadan bir gün önce 26 Şubat saat 10.30’da sona ermiş olacak.

İşte salon katılımı yapılacak adresler:

Holıday Inn Hotel Çukurambar / Çankaya Ankara

TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu / Halkalı İstanbul

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.