Konyaspor-Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken ayrıntı

Konyaspor-Galatasaray maçı öncesi dikkat çeken ayrıntı

Sarı-Kırmızılılar son hafta oynanacak Konyaspor deplasmanından 1 puan çıkarsa dahi şampiyon olacak. Öte yandan Konyaspor'un son yıllarda Galatasaray'a karşı evinde aldığı sonuçlar dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında derbide sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Galatasaray şampiyonluğu son haftaya bıraktı.

99 puanla zirvede olan Galatasaray, son hafta Konyaspor deplasmanına çıkarken, 96 puanlı Fenerbahçe ise küme düşmesi haftalar önce kesinleşen İstanbulspor'u konuk edecek.

GALATASARAY'A 1 PUAN YETİYOR

Konyaspor deplasmanında şampiyonluk için Galatasaray'a 1 puan dahi yetecek. Galatasaray'ın yenilmesi, Fenerbahçe'nin kazanması durumunda ise şampiyonluk ipini Sarı-Lacivertliler göğüsleyecek.

KONYASPOR'UN KÜMEDE KALMA İHTİMALİ

Galatasaray'ın rakibi Konyaspor ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Yeşil-Beyazlılara kümede kalmak için 1 puan yetiyor.

KONYASPOR SAHASINDAKİ SON 3 MAÇTA GALATASARAY'I MAĞLUP ETTİ

Öte yandan Konyaspor'un son yıllarda sahasında Galatasaray'a karşı aldığı skorlar dikkat çekiyor. Sarı-Kırmızılılar, Konyaspor'a karşı deplasmanda oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Konyaspor konuk ettiği Galatasaray'ı 2020-21 sezonunda 4-3, 2021-22 sezonunda 2-0 ve 2022-23 sezonunda 2-1 mağlup etti.

SARI-KIRMIZILILARIN 14 MAÇLIK SERİSİ SONLANMIŞTI

Bu arada Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Konyaspor deplasmanında aldığı 2-1'lik yenilgi, Sarı-Kırmızılıların 14 maçlık galibiyet serisini sonlandırmıştı.

Trendyol Süper Lig'in 38. ve son haftasındaki Konyaspor-Galatasaray maçı 26 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.