KPSS şartsız 969 teknisyen alınacak: İşte detaylar!

KPSS şartsız 969 teknisyen alınacak: İşte detaylar!

İŞKUR tarafından yapılan duyuruyla kamuya KPSS şartı olmadan 969 teknisyen alımı başladı. İşte başvuru süreci, kontenjan dağılımı ve başvuru şartları...

Kamuya İŞKUR kapsamında personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı iller de istihdam edilmek üzere yapılacak olan bu alımlar için; 969 teknisyen alımı yapılacağı açıklandı. Aranan şartlar ve belirtilen kontenjan bilgisi haberimizde yer almaktadır.

KAMUYA TEKNİSYEN ALIMLARI BAŞLADI!

Resmi Gazete de KPSS şartı aranmaksızın teknisyen alımı yapılacağı duyuruldu. 969 teknisyen alımı 13 farklı şehirden olmak üzere; Yozgat, Ağrı, Van, Konya, Elazığ, Ankara, Burdur, Eskişehir, Kars, Kastamonu, Malatya, Balıkesir ve Uşak’ şehirlerinde olduğu belirtildi. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından adayların işe alımları için kura işlemleri yapılacaktır.

BAŞVURU SÜRECİ VE KONTENJAN DAĞILIMI

Teknisyen Alımına Dair Kontenjan Dağılımı Nedir?

• 20 kişi Tarım Makinaları Teknisyeni,
• 11 kişi Bilgisayarlı Makine Teknisyeni,
• 3 kişi Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni,
• 344 kişi Kimya Teknisyeni,
• 15 kişi Elektrik Teknisyeni,
• 28 kişi Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni,
• 78 kişi Makine Teknisyeni,
• 6 kişi Metal Teknoloji Teknisyeni,
• 18 kişi İnşaat Teknisyeni,
• 42 kişi Makine Bakım Onarım Teknisyeni,
• 404 kişi Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni alınacaktır.

KAMU PERSONELİ ALIMI MÜRACAAT KRİTERLERİ NELERDİR?

Kamu personeli alımı müracaat kriterleri nelerdir? Türkiye Cumhuriyeti uyruklu olmak, Kamu haklarına sahip olmak, Görevini devam ettirmesine engel teşkil edecek herhangi bir sağlık problemine sahip olmamak, Adaylara yapılacak arşiv araştırması ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması, Başvuruda bulunan erkek adayların askerliklerinin yapmış olmaları veyahut askerlik ile ilgili bir durumlarının olmaması, Adayların 18 yaşını bitirmemiş olmaları, Adayların ikamet adreslerinin personel alımı yapılacak olan il sınırları içerisinde bulunuyor olması gibi şartlar aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEKTİR?

Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Gerçekleşecektir? TÜRKEŞER Fabrikaları bünyesinde yapılacak olan teknisyen alımı geçici kadro da gerçekleşecektir. 5 ay 29 gün olarak açıklanmıştır. İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup müracaatlar başlamıştır. Başvuruların en geç 17 Temmuz tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirmeleri istenmiştir. Ayrıca hizmet noktalarından ve ALO - 170 hattı üzerinden de başvurular alınacak ve değerlendirme aşamasına tabii tutulacaklardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.