Kütahya Sağlık Bilimler Üniversitesi’nden personel alımı

Kütahya Sağlık Bilimler Üniversitesi’nden personel alımı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi 4 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 12 mayıs 2023

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi personel alımı gerçekleştirecek. Farklı alanlarda 4 personel alımı için aranan şartlar ve kontenjan bilgisi haberimizde.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

2 Sağlık teknikeri alımında KPSS P93 türünde Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak. Önlisans mezuniyeti sonrası en az 2 yıl alanında mesleki tecrübe sahibi olmak ve bunu SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirme şartı aranıyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımında ise kadın personel alım yapılacak. Yükseköğretim Kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olmak. Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak. 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 65 puan almış olmak. Valilik tarafından düzenlenen ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. Müracaat tarihinin son günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olma şartları aranıyor.

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ

Başvurular istenilen belgelerde beraber şahsen yapılacak olup 28 Nisan’dan itibaren 15 gün içinde yapılacaktır. Başvuru sonuçları ise değerlendirmeler sonucunda internet sayfasından açıklanacak.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.