Laiklik Müslümanları Dövmenin Sopası

Laiklik Müslümanları Dövmenin Sopası

SADED'in düzenlediği 15 Temmuz Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konulu konferansta konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu “Laiklik Müslümanları dövmenin sopası olarak kullanılmıştır” diye konuştu.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Ankara Ak Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, Stratejik Akıl ve Düşünce Eğitim Derneğinin(SADED), düzenlediği 15 Temmuz Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi konulu konferansta konuştu. Laikliğin islam’ın fıtratına ters olduğunu söyleyen Ahmet Gündoğdu “Laiklik Müslümanları dövmenin sopası olarak kullanılmıştır” dedi.

CHP TÜM GÜNAHLARINDAN TEMİZLENİRDİ

“15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası oluşan Yenikapı ruhunu AK Parti ve MHP yaşatıyor” diyen Ahmet Gündoğdu, “CHP’nin aklı şaştı. 15 Temmuz’da millete sokağa çıkma çağrısı yapan Cumhurbaşkanımızı Kılıçdaroğlu Marmaris’te tatil yapıyormuş gibi lanse etmeye çalışıyor. Bu milletin direnişine ve Cumhurbaşkanımıza hakarettir. 15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu neredeydi, Bakırköy Belediye Başkanının villasında istirahat etmiş ve televizyonlara izliyoruz şeklinde konuştu. Eğer o gün Kılıçdaroğlu tankların önünde dursaydı, tankların üzerine çıksaydı CHP’nin bütün günahlarına abdest aldırırdı” ifadelerini kullandı.

FİİLİ OLARAK BAŞKAN SEÇİLMİŞTİR

Parlamenter sistemin arızalı olduğunu belirten Gündoğdu, “Bu sistemde Cumhurbaşkanı ve Başbakan evliya olsa kavga etmeden duramaz. Başkanlık sistemi biran önce Türkiye yönetim şekli olmalı, zaten Recep Tayyip Erdoğan’ı fiili olarak halk başkan seçmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkın oylarıyla fiili olarak başkanımız seçilmiştir. Şimdi başkanlığı sadece yasalaştıracağız. Egemenlik milletin, hâkimiyet Allah’ındır. Bu ülke ne çektiyse demokratik cumhuriyetten çekmiştir. Türkiye’deki değişimin adını koymak zorundayız” şeklinde konuştu. Yeni anayasa çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Ahmet Gündoğdu, "Başbakan'ımız MHP ve CHP ile görüşecek ve kısmi bir anayasa değişikliği Meclis'e sunulacak." dedi.

CHP DARBELERDEN NEMALANIYOR

CHP’nin her zaman darbelerden nemalandığını aktaran Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti: “Hz. Ali “En tehlikeli düşman, bize benzeyip de bizden olmayandır” diyor. FETÖ Türkiye’nin en tehlikeli düşmanıdır.  Uluslararası şer odakları, Apo’dan sonra FETÖ hamlesini hamle olarak sürdü. Millet vatanı kurtarmak için sokaklara çıkarken birileri ATM’lere para çekmeye, ekmek kuyruklarına girdi. Laiklik Hristiyan devletlerde papazla yönetimin arasını yapmak için oluşturulmuş bir yapı. Laikliğin doğuşu İslam fıtratına uygun değil, laiklik Müslümanları dövmenin sopası olarak kullanılmıştır. CHP’liler bu zamana kadar ya darbeyi yapan, ya darbeyi yaptıran veya darbeden nemalanlar olmuştu. İlk kez darbe karşıtı bir tavır sergilemiştir. Nemalanamadığı içinde nereye savrulacağını bilemiyorlar.”

     

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.