Levent Kurt kimdir? Levent Kurt nereli, kaç yaşında?

Levent Kurt kimdir? Levent Kurt nereli, kaç yaşında?

Levent Kurt kimdir? Levent Kurt nereli ve kaç yaşındadır? Soruları bugünlerde merak konusu oldu. Levent Kurt kaç yaşında? Levent Kurt nereli ve mesleği ne gibi sorular internette sıkça soruluyor. Levent Kurt ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

Levent Kurt Milletvekilliği adaylığını açıkladıktan sonra internette en çok aranan isimlerden biri oldu. Levent Kurt, Osman Gazi’nin silah arkadaşı olan Köse Mihal Gazi ve İskender Paşa’nın torunu olarak bilinen Mihaloğulları ailesinden gelmektedir. AK Parti’den Milletvekilliğini açıklaması üzerine en çok aranan isimlerden biri oldu.

LEVENT KURT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1981 Samsun doğumlu olan Levent Kurt, Sosyoloji mezunudur. Evli ve bir çocuk sahibidir. İnşaat ve otomotiv sektöründe hizmet veren bir şirketin sahibi ve yönetim kurulu başkanıdır. Osman Gazi'nin silah arkadaşı Köse Mihal Gazi ve 1505 yılında İskenderpaşa Camisi'ni yaptıran İskender Paşa'nın torunudur. Mensubu olduğu Mihaloğulları ailesi 8 asır boyunca Osmanlı'ya, Türklüğe ve İslam'a hizmet etmiş bir aile olarak bilinmektedir.

Son olarak Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Levent Kurt, çözülmesi gereken bazı konular ile ilgili çözüm proje önerileri sunuyor. Bu projede ekonomik sorunlar ve pahalılık, uyuşturucu ile mücadele, deprem gerçeği ve mülteci sorunları gibi konular yer alıyor.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum