LGBT yoğun faaliyet gösteriyor: Aile kurumu tehdit altında

LGBT yoğun faaliyet gösteriyor: Aile kurumu tehdit altında

Normalleştirilmeye çalışılan cinsiyetsizleştirme politikasına karşı mücadele etmek için kurulan Büyük Aile Platformu’nun Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, “LGBT lobisi ülkemizde yoğun bir gayretle faaliyet gösteriyor. Şuan Türkiye’de aile kurumu hiç olmadı

Büyük Aile Platformu Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. LGBT lobisinin yoğun bir gayretle ülkemizde faaliyet gösterdiğini ifade eden Eryılmaz, ‘’Şuan ülkemizde aile kurumu hiç olmadığı kadar tehdit altında’’ dedi.

Son zamanlarda dünyada yaygınlaşan ve normalleştirilmeye çalışılan cinsiyetsizleştirme politikasına karşı mücadele etmek için kurulan Büyük Aile Platformu’nun Genel Sekreteri Serdar Eryılmaz, BAP olarak ülkenin dört bir yanında örgütlendiklerini, platformlarında 250 üye kurum bulunduğunu ve bu sayının yılsonuna kadar bin üyeye ulaşmasını beklediklerini söyledi.

“BİZ BU TARZ DERNEKLERDE MİLİTANLAŞTIRMAYA KARŞIYIZ”

Marjinal cinsel kimlikli vatandaşlarla bir problemlerinin söz konusu olmadığını söyleyen Eryılmaz, şöyle devam etti: ‘’Biz yurtdışından aldığı fonlarla bu vatandaşları aparat olarak kullanan, kendi propagandaları için onları militanlaştırmaya çalışan örgütlere karşıyız. Bugün ailemiz, tarihte eşi benzeri görülmemiş şekilde hiç olmadığı kadar tehdit altındadır. LGBT Propaganda ve Dayatması, hayatın her alanında başta çocukları ve gençleri olmak üzere tüm aile fertlerini tehdit etmektedir. Çizgi filmlerde, çocuk kitaplarında, sosyal medyada, dijital platformlarda çocuklarımız ve gençlerimiz çok yoğun bir propaganda ile karşı karşıyalar. Batı’da cinsiyet değiştirme yaşı ilkokul çağına kadar düştü. Bir akademisyen, bilimsel zeminde LGBT’ye muhalif olacak bir söylemde bulunsa görevden uzaklaştırılıyor. Bu dayatmaya karşı duran psikolog ve psikiyatristlerin mesleki ünvanları ellerinden alınıyor.”

q-003.jpg

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DAHİ BUNU DESTEKLİYOR

Birleşmiş Milletler’in dahi LGBT lobisinin yanında durduğunu belirten Eryılmaz, “Bugün bir sporcu LGBT propagandasına karşı durduğu zaman kadro dışı kalıyor. Birleşmiş Milletlerin iş örgütü olan Global Compact, iş insanlarını LGBT lobiciliği yapmaya zorluyor, yapmayanların ise finansmana erişimi durduruluyor, bankalar bu kişilere kredi vermiyor. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus ise; ülkemizi parçalamayı hedefleyen, on binlerce insanımızı katleden, eli kanlı terör örgütlerine her türlü silah desteğini sağlayan yabancı devletlerin, aynı zamanda LGBT propagandasının da en önde gelen finansörleri ve destekçileri olduğu gerçeğidir’’ dedi.

BİZİM DEVLETTEN GELECEĞİMİZ İÇİN TALEBİMİZ VAR

Daha güzel bir gelecek için bu dayatma ve propaganda zihniyetinin bir an önce bertaraf edilmesi adına talepleri olduğunu söyleyen Eryılmaz, ‘’Bizim bu konuda devletimizden talebimiz; LGBT Propaganda ve Dayatması’nın bertaraf edilmesi, çocuklarımızın ve gençlerimizin zihninin tüm dünyayı yakıp geçen bu cinsiyetsizlik ideolojisi ile kirletilmesinin engellenmesidir. Bu doğrultuda yurt dışından fonlanan ve LGBT derneklerinin de kapatılması da LGBT Propagandası ile mücadelede önemli bir adımdır elbette. Şu anda ülkemizde aile kurumu hiç olmadığı kadar tehdit altında. LGBT lobisi, yoğun bir gayretle ülkemizde faaliyet gösteriyor” şeklinde konuştu.

iceri-002.jpg

“TEHDİDİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR’’

LGBT’nin toplumun birçok alanına sızmış olduğunu vurgulayan Eryılmaz, “Toplumsal cinsiyetçi hareketler ve LGBT ideolojisi, marjinalliği normalleştirme çabasıyla toplumun birçok alanına sızmış durumda. Politika, akademi, sanat, spor, eğitim, medya, iş dünyası, yerel yönetimler tam anlamıyla kuşatma altında. Hak ve özgürlükler maskesi altında fıtratı bozma, toplumsal değerleri yok etmeye yönelik bu sosyokültürel terör, aile kurumunu ve nesillerimizi tehdit etmekte. Cinsiyetsiz toplum oluşturma amacıyla çocuk hakları, kadın hakları gibi evrensel değerler çarpıtılmış bir şekilde kullanılarak marjinal ve anomalik kimlik ve davranışlar meşrulaştırılmaya çalışılıyor. Tüm dünyada yaygınlaşan bu salgın, insanlığın yüz yüze olduğu varoluşsal tehdidin büyüklüğünü gözler önüne seriyor’’ dedi.

Sefa Üstüner/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.