Limak Doğu Anadolu Çimento kimin? Limak Çimento kimin? Limak Çimento güvenilir mi?

Limak Doğu Anadolu Çimento kimin? Limak Çimento kimin? Limak Çimento güvenilir mi?

Limak Doğu Anadolu Çimento 14-15-16 Şubat tarihlerinde halka arz edilecek. Vatandaşlar şirket hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki Limak Doğu Anadolu Çimento kimin? Limak Çimento kimin? Limak Çimento güvenilir mi?

Limak Doğu Anadolu Çimento, Limak Holding'in bir parçası olarak 2000 yılında kuruldu.

Limak Holding Türkiye merkezli bir şirket grubudur ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. 1976 yılında inşaat sektöründe faaliyete başlayan Limak Holding zamanla enerji, turizm, havacılık, liman işletmeciliği, gayrimenkul ve gıda gibi farklı sektörlere de genişlemiştir.

2.jpg

GÜVENİLİR Mİ?

Limak Doğu Anadolu Çimento kimin? Limak Çimento kimin? Limak Çimento güvenilir mi?

Nihat Özdemir şirketin iki kurucusundan biridir. Ebru Özdemir ise mevcut yönetim kurulu başkanıdır.

Holding Türkiye'nin önemli inşaat şirketlerinden biri olarak bilinir. Büyük ölçekli altyapı projeleri, havalimanları, otoyollar, köprüler gibi birçok önemli projede yer almıştır. Bunların yanı sıra enerji sektöründe de etkin bir rol oynamaktadır. Elektrik üretimi, dağıtımı ve ticareti alanlarında faaliyet gösteren Limak Holding, Türkiye'nin enerji ihtiyacına katkı sağlamaktadır.

Ayrıca Limak Holding'in turizm sektöründe de yatırımları bulunmaktadır. Beş yıldızlı oteller ve tatil köyleri işletmektedir. Havacılık alanında da faaliyet gösteren holding, Limakport liman işletmeciliği ile de uluslararası alanda tanınmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.