Lorin Merhat Kimdir? Lorin Merhat Nerelidir? Bihter filmi Beşir, Lorin Merhat kimdir?

Lorin Merhat Kimdir? Lorin Merhat Nerelidir? Bihter filmi Beşir, Lorin Merhat kimdir?

"Bihter" adıyla film olacak olan Aşk-ı Memnu'da yasak aşkın görgü tanığı olarak hafızalara kazınan "Beşir" rolünü genç oyuncu Lorin Merhart oynayacak. Merak edilenler arasında ise Lorin Merhart kimdir? Lorin Merhart kaç yaşında, nereli?

"Bihter" adıyla film olacak olan Aşk-ı Memnu'da yasak aşkın görgü tanığı olarak hafızalara kazınan "Beşir" rolünü genç oyuncu Lorin Merhart oynayacak. Merak edilenler arasında ise Lorin Merhart kimdir? Lorin Merhart kaç yaşında, nereli? Lorin Merhart Türk mü? sorgulamaları yapılıyor. Lorin Merhat'ın kim olduğunu haberimizde derledik. Merakla beklenen film kadrosu açıklanıyor. Beşir rolünü oynayacak Lorin Merhart kimdir? Lorin Merhart kaç yaşında, nereli? Lorin Merhart haberleri...

LORİN MERHART KİMDİR?

Lorin Merhart 28 Ocak 1997 yılında Almanya, Berlin'de dünyaya geldi. Çocukluk yıllarında Disney Channel'in ilk Türk sitcom projesi olan "As The Bell Rings" adlı projesinde, bunun yanında çeşitli tiyatro ve televizyon programlarında rol aldı. Lorin Merharteğitimine daha sonra "Drama Studio London'da" tiyatro eğitimi alarak devam etti. 2019 yılında Londra Drama Stüdyosu'nda profesyonel oyunculuk alanında lisans yaptı.

Oyunculuk kariyerine 2007 yılında "Bende Sıra " adlı kısa film projesi ile başlayan Merhart, 2012 yılında "Zil Çalınca" adlı dizide "Acar" rolünü oynadı. Daha sonra 2013 yılında "20 Dakika" dizisinde oynadı. 2018 yılında "A Girl Walks Into A Bar" ilk beyazperde filminde rol alan genç oyuncu, en büyük çıkışını ise "Çukur" dizisinde "Kutay" rolü ile yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.