Maç başlamadan “Holiganizm” hortladı: Fenerli kadına saldırı

Maç başlamadan “Holiganizm” hortladı: Fenerli kadına saldırı

Galatasaray-Fenerbahçe öncesi Sarı-kırmızılı taraftarlar, Metin Oktay Tesisleri’nde toplandı. Tezahürat ve marşlarla takımlarına moral veren Galatasaraylılar, yanlarından geçen Fenerli bir kadına büyük tepki gösterip, su şişesi fırlattı.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Galatasaray, Rams Park’ta Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Dev karşılaşma bugün saat 19.00’da başlayacak ve mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.

foto1.jpg

SON 2 HAFTA 6 PUAN FARK

2023/24 sezonunda 24. şampiyonluk için kolları sıvayan Galatasaray, ligin son 2 haftasına şampiyonluk yolunda kıran kırana mücadele verdiği Fenerbahçe’nin tam 6 puan önünde bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, derbiden puan veya puanlarla ayrılması ihtimalinde Rams Park’ta 24. şampiyonluğunu ilan edecek ve en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye 5 şampiyonluk fark atacak.

haber1-002.jpg

FLORYA’DA SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Skandal olaylara tanıklık ettiğimiz 2023/24 sezonuna bir yakışık olmayan görüntü daha eklendi. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray’ı tezahürat ve marşlarla destekleyen Sarı-kırmızılı taraftarlar, yanlarından geçen Fenerbahçe forması giymiş bir kadına tepki gösterip, su şişesi fırlattı. Çevik kuvvet olaya müdahil olurken, bazı sağduyulu Galatasaraylı taraftalar Fenerli kadını korumak için siper oldu.

İŞTE O SKANDAL GÖRÜNTÜLER

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.