Maden faciasında flaş gelişme! Bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Maden faciasında flaş gelişme! Bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Erzincan İliç'teki maden faciasında toprak altından içerisinde bir kişinin cesedinin bulunduğu otomobil çıktı. Araçta ikinci bir kişinin olup olmadığı araştırılıyor.

Erzincan-İliç’teki Çöpler Altında Madeni’nde toprak altında kalan dokuz işçiden birine daha ulaşıldı. Adnan Keklik olduğu tahmin edilen işçinin bedeninin kurtarılması çalışmaları sürüyor.

1 KİŞİYE DAHA ULAŞILDI

Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat’ta Anagold Madencilik tarafından işletilen Çöpler Altın Madeni’nde siyanürlü toprağın kayması nedeniyle dokuz işçi göçük altında kalmıştı. 5 Nisan tarihinde dokuz işçiden biri olan Uğur Yıldız’ın cesedine ulaşıldı ancak sekiz işçi hala toprak altında kurtarılmayı bekliyor. Bugün bir gelişme daha yaşandı. Bölgede içerisinde bir kişinin bulunduğu bir otomobil bulundu.

ARAÇ İNCELEYEMEYE ALINDI

Sabırlı Deresi bölgesinde bulunan otomobille ilgili çalışma başlatıldı. Bölgeye gelen cumhuriyet savcısı inceleme başlatırken, AFAD ekipleri de bulunan otomobilin çıkartılması çalışmalarını sürdürüyor. Bulunan otomobilin içerisinde bir kişiye ait ceset çıkarıldı. Araç içerisinde ikinci bir kişinin olup olmadığına ilişkin çalışmalar ise devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.