Mal varlığına el konulan fenomenden sert çıkış!

Mal varlığına el konulan fenomenden sert çıkış!

Polat operasyonundan sonra hakkında soruşturma başlatılarak mal varlığına el konulan fenomenden ilk açıklama geldi.

Engin ve Dilan Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla tutuklanmasının ardından çok sayıda fenomen de mercek altına alınmıştı.

dilan-polat-gozalti-2135844.jpg

Çok sayıda sosyal medya fenomeni incelemeye alınmış ve bir çoğunun mal varlıklarına el konulmuştu. Soruşturma kapsamında Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Ela Göz, Kadir Yiğit, Mervenur Korkut, Muhammet Oğuz Başar, Murat Yiğit, Nurgül Yiğit, Tolunay Topal, Tuğba Demirhan, Yavuz Selim Korkut, Habip Özsefil, Huri Özsefil ve Özge Duman'a yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

dilan-nez-eylul-1701245849-237.jpeg

Haklarında soruşturma başlatılarak mal varlıklarına el konulan fenomenler arasında olan Feyza Hakyemez Başar'dan ilk açıklama geldi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

feyza-hakyemez-basar-kimdir-kac-yasinda-feyza-16603468-9465-m.jpg

Sosyal medyada bir takipçisinin "Her gün ana bültenlerinde sizlerin oturduğu masa ele alınıyor ve yurt dışı yasağı getirildiği söylendi. Şimdi yıllardır sizi takip edenlere bir açıklama borçlu değil misiniz?" yorumuna cevap veren Feyza Hakyemez Başar, "Bu konuda ilk defa yorum yapıyorum. Böyle bir konunun içinde adımızın geçiyor olması bizim için çok üzücü. Yazılan, konuşulan her şeyi şaşkınlıkla karşılıyoruz. En yakın zamanda incelemeler bittiğinde, her şey sonuçlandığında en çok ben konuşacağım. Bütün iftira atanlarla, bu konuyu prime dökenlerle, bizim adımızı bu konular içinde geçirenlerle yüzleşeceğiz. Sadece sabırla sürecin bitmesini bekliyoruz. Çok uzun süreceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Hemen ardından bir hikaye paylaşan Başar, "Amacım sizi merakta bırakmak değil. Açıklama yapacak gücü kendimde bulduğumda içinde bulunduğumuz süreci sizlerle paylaşacağım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.