Malatya'da halk otobüsü göle uçtu

Malatya'da halk otobüsü göle uçtu

Malatya’da, Atabey İskelesi’nde yolcu indiren şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu halk otobüsü baraj gölüne devrildi. 4 kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde Atabey İskelesi'nde gerçekleşen kazada, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsü, Atabey İskelesi'nde yolcu indirildiği sırada şoförün kontrolünden çıkıp, Karakaya Baraj Gölü'ne uçtu. İhbarla bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri ile su altı arama ve kurtarma görevlileri sevk edildi. Kazada yaralanan 4 yolcu, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Arama ve kurtarma ekipleri de su altında kalan olup olmadığına yönelik çalışma başlattı.

adams.jpg

MALATYA VALİSİ KONUŞTU

Olay sonrası Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bölgede incelemelerde bulunarak, kazayla ilgili bilgi aldı. Vali Şahin, kazanın ucuz atlatıldığını belirterek, "Otobüs nedenini henüz bilemediğimiz bir şekilde baraj yoluna düşüyor. Fakat derinliğe gitmiyor, feribota çarpmak suretiyle belli bir yerde durmuş. Tedbiren suyun altında tarama yapılıyor. Kamera görüntülerine de baktık. Dolayısıyla ihtimal yok ama tedbiren suyu taradık, taramaya da devam ediyoruz. Bir süre sonra aracı çıkaracağız." şeklinde konuştu.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.