Malatya’da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü 2 yaralı

Malatya’da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü 2 yaralı

Malatya’da bir apartmanın dış cephe tadilatının yapıldığı esnada iskele çöktü. O esnada iskelede 3 usta bulunuyordu. Olay sonrası ağır yaralanan ustalar tedavi için hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay; Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi Karaaslan Sokak'ta yaşandı. 10 katlı bir apartmanın dış cephesinde tadilat çalışması yapan Y.Ş., A.A. ve ismi henüz öğrenilemeyen bir işçinin bulunduğu iskele büyük bir gürültü ile çöktü. Olayda 3 usta yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralanan ustalardan biri hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının durumu ise kritikliğini koruyor.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.