Mamak Belediyesi’nden ‘Gece kodu’

Mamak Belediyesi’nden ‘Gece kodu’

Mamak Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü bünyesinde yer alan, fikrin, bilimin ve teknolojinin merkezi Mamak Füzyon, bilime ve teknolojiye ilgili gençler için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bu bağlamda Mamak Füzyon’da “Gece kodu” etkinliği ile bilgisayar bilimleri ve yazılım alanında çalışmalara merakı olan gençler bir araya getirilerek ortak çalışma alanında workshoplar düzenlendi. Etkinlik kapsamında katılımcıların sınırlı bir zaman içerisinde beyin fırtınası yapmaları ve grup etkileşimi ile yeni fikirler üretmelerine katkı sağlandı.

Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, gece kodu etkinliğine katılan gençleri ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

basliksiz-1-002.jpg

“HERKESE KAPIMIZ AÇIK”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak Füzyon bünyesinde bilim ve teknoloji alanında düzenlediğimiz etkinlikler ile tüm gençlerimizin yanındayız” dedi. Aynı zamanda Köse, “Çağımızın gereği olan bilim ve teknolojinin yanında gençlerimizin dinamik bir güce sahip olduklarının farkındayız ve burada yaptığımız çalışmalarla onlara çağın ötesinde bir bakış açısı kazandırmaya devam ediyoruz, bilim ve teknolojiye ortak; bizlere bu konuda ışık olacak herkese kapımız açık” ifadelerini kullandı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.