Mamak Belediyesi’nden gençlere “Gece Kodu” etkinliği

Mamak Belediyesi’nden gençlere “Gece Kodu” etkinliği

Bilimin ve teknolojinin bir araya geldiği Mamak Füzyon, gençleri bilime ve teknolojiye çekmeye devam ediyor. Füzyon Community ile üniversite öğrencileri bir araya gelirken lise öğrencileri için de Junior Füzyon Community kuruldu.

Mamak Füzyon’da yazılım alanına ve bilgisayar bilimlerine merakı olan gençler “Gece Kodu” etkinliği ile bir araya getirilerek workshoplar düzenlendi. Lise ve üniversite öğrencilerinin ortak çalışmaları sonucunda ortaya çıkan projelerle sorunlara çözümler geliştirildi. Etkinliğe çeşitli üniversite ve liselerden toplam 75 öğrenci katıldı. Üniversite ve lise öğrencilerinin aynı çatı altında birleştiği etkinlikte katılımcıların sınırlı bir zaman içerisinde beyin fırtınası yapmaları ve grup etkileşimi ile yeni fikirler üretmeleri sağlandı.

11111111.jpg

“TÜM GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse gençlerin potansiyeline dikkat çekerek, “Gençlerimizin potansiyelini ortaya çıkarmak, bu potansiyeli korumak ve geliştirmek açısından; bilime meraklı, bilime gönül vermiş gençlerimize, fonksiyonel, çok amaçlı bir eğitim ve uygulama sunuyoruz. Mamak Füzyon’da yenilikçi bir anlayışla geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin fikirlerini de hayata geçirmelerine ev sahipliği yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Mamak Füzyon bünyesinde düzenlenen etkinliklerle bütün tüm gençlerin yanında olduğunu belirten Murat Köse, “Çağımızın gereği olan bilim ve teknolojinin yanında gençlerimizin dinamik bir güce sahip olduklarının farkındayız ve burada yaptığımız çalışmalarla onlara çağın ötesinde bir bakış açısı kazandırmaya devam ediyoruz. Bilim ve teknolojiye ortak; bizlere bu konuda ışık olacak herkese kapımız açık” ifadelerini kullandı.

Mamak Füzyon çatısı altında düzenlenen Gece Kodu etkinliği, belirlenen tarihlerde düzenli olarak gerçekleştirilmeye ve bilime merakı olan gençleri bir araya getirerek gençlere katkı sunmaya devam edecek.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.