Mamak depremzedeleri etkinliklerle karşılıyor

Mamak depremzedeleri etkinliklerle karşılıyor

AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı tarafından Üreğil Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinliğe gelen çocukları, çizgi film maskotları karşıladı.

Deprem bölgesinden gelen çocuklar, afetin izlerinin hafifletilmesi için düzenlenen etkinlikte keyifli dakikalar geçirdi. Etkinlik kapsamında yüzleri boyanan, resim yapan çocuklar, oyun parkında da keyifli vakit geçirdi. Balon şovları ve gösterilerin ardından çocuklar ve ailelerine yemek ikram edildi, çeşitli hediyeler verildi.

sa.jpg

DEPREMİN ŞOKUNU UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Etkinlikte, çocuklar için patlamış mısır, pamuk şekeri ve çeşitli tatlı tezgahları kuruldu. Depremin ardından Mamak'a 17 bin kişinin geldiğini belirten AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, ilçelerdeki tüm depremzede çocukların bu etkinliğe katılmasını sağlayarak depremin şokunu unutturmaya çalışmak istediklerini söyledi.

sasdadad.jpg

MUTLU OLMALARI İÇİN ÇABALIYORUZ

Gelecek haftalarda da benzer etkinliklerin düzenleneceği bilgisini veren Sarıgöl, "Buraya gelen bütün depremzedelerimiz de bizim kardeşimiz. Onların mutlu olması için kendi evladımıza nasıl bakıyorsak depremzede kardeşlerimize de aynı duyguyla bakmamız gerektiğini düşünüyoruz" dedi. Bu arada etkinlikte çocuklar için kurulan stantları ziyaret eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, etkinlik alanını gezerek depremzede çocuklar ve aileleriyle sohbet etti.

Haber Merkezi/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.