Mamak'ta 19 Mayıs için koştular

Mamak'ta 19 Mayıs için koştular

Mamak Belediyesi, Mamak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gençlik Koşusu düzenledi.

Mamak Belediyesi Üreğil Millet Bahçesi’nde düzenlenen koşuya Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yahya Ocaklı, başkan yardımcıları, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. 200 sporcu, hem spor yaparak hem de eğlenerek bayramı coşkuyla kutladı.

mamaaak.jpg

19 MAYIS’I HER KOŞULDA KUTLADIK

Ortaokul kızların 1000 metre, erkeklerin 1500 metrede yarıştığı koşuda, lise kızlar 1500 metre, lise erkekler de 2000 metrelik parkuru tamamladı. Finalistler ödüllerini Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Mamak Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yahya Müdür’den aldı.

odul.jpg

Gençlerin bayramını kutlayan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 19 Mayıs’ın her durumda ve koşulda kutlanacağının altını çizerek, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı, Atatürk'ün bizlere armağan ettiği nutukta ifade ettiği gibi her durumda ve koşulda büyük bir coşkuyla kutladık. Gençlerimiz bütün ulusumuz 19 Mayıs'ı sonsuza kadar yaşatmaya ve onurla yaşamaya kararlıdır” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.