Mamak'ta araba çarpan yaya 1 hafta sonra şikayetçi oldu

Mamak'ta araba çarpan yaya 1 hafta sonra şikayetçi oldu

Ankara Mamak’ta yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu yaralanan Yasin Aksoy, hastanede şikâyetçi olmadığını ancak sürücünün kendisine yardım için gelmediğinde şikâyetçi olduğunu belirtti.

Kaza, 25 Ocak'ta, Mamak ilçesi Hüseyingazi Mahallesi'ndeki Mamak Çarşı İçi Caddesi'nde meydana geldi. Mustafa Çimpolat yönetimindeki otomobil, sabah işe gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Yasin Aksoy'a çarptı. Takla atıp yola savrulan Aksoy, ihbarla olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

adam.jpg

‘ARAMADI SORMADI’

Tedavisinin ardından taburcu edilen Yasin Aksoy, kazanın öncesi ve sonrasını hatırlamadığını, hastanede kendine geldiğini belirterek, "Arabanın çarpması sonucu kaşıma 15 dikiş atıldı. Baş dönmeleri oluştu. Hala da kalıntıları var, ara ara başım dönüyor. Özellikle yattığım zamanlarda oluyor. Bana çarpan arkadaşı bekledim; gelmedi, aramadı, sormadı. Hastanede şikâyetçi olmamıştım ama arkadaş ilgisiz olunca 1 hafta sonra şikâyetçi oldum" şeklinde konuştu.

surucu.jpg

‘ULAŞMAK İSTEDİM, AMA ULAŞAMADIM'

Otomobil sürücüsü Mustafa Çimpolat da "O gün hava karanlıktı, ben de yavaş döndüm. Ben soldan gelene bakarken, arkadaş da sağ taraftan atlayınca, arabanın üstüne pat diye vurdu. 1500 lira kaputa para verdim. Ben kimden şikâyetçi olayım? Yaya geçidinde vursam haklı ama orası yaya geçidi bile değil. Arkadaşta da fazla bir şey yoktu. Polis geldi, 'Arkadaş şikâyetçi değil' dedi. Ben arkadaşa ulaşmak istedim ama ulaşamadım. Sonra deprem olunca onun acısıyla unuttum" ifadelerini kullandı.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.