Mamak'ta EURO 2024 heyecanı

Mamak'ta EURO 2024 heyecanı

A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile oynayacağı EURO 2024 kupası maçını dev ekrandan izleyecek Mamaklı vatandaşlar, milli heyecanı Portekiz maçında olduğu gibi yine hep birlikte yaşayacak.

A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile oynayacağı EURO 2024 kupası maçını dev ekrandan izleyecek Mamaklı vatandaşlar, milli heyecanı Portekiz maçında olduğu gibi yine hep birlikte yaşayacak. Mamak Belediyesi, A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki Çekya maçını tüm vatandaşların büyük bir coşku içerisinde izleyebilmesi için "Sandalyeni al gel" diyerek, 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ne dev ekran kuruyor. A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile oynayacağı EURO 2024 kupası maçını dev ekrandan izleyecek Mamaklı vatandaşlar, milli heyecanı Portekiz maçında olduğu gibi yine hep birlikte yaşayacak.

4-001.jpg

VATANDAŞA DAVET

A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çekya ile karşı karşıya geleceği maç, Mamak’ta dev ekranda yayınlanacak. 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de Çekya ile karşı karşıya gelecek A Millilerin bu önemli sınavı da yine aynı coşkuyla hep birlikte izlenecek. Geçtiğimiz günlerde Türkiye – Portekiz maçını 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’da kurulan dev ekranda izleyen vatandaşlar, bu kez de Türkiye – Çekya maçı için 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde kurulacak dev ekranda, maçı izleyecek. Yarın saat 22.00’de gerçekleşecek maça Mamaklıların yoğun katılım sağlaması bekleniyor. “ Haydi Türkiye Zafere” sloganıyla tüm Türkiye’nin tek yürek olarak maçı izleyeceğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, milli maç heyecanını hep birlikte yaşamak için Mamaklıları maçı hep beraber izlemeye davet etti. A Milli Takımının yeniden tarih yazacağına tüm kalbiyle inandığını belirten Şahin, “Gruptan çıkma maçımızın coşkusunu yan yana yaşayalım! Türkiye – Çekya milli maçının heyecanına ortak olmak için tüm vatandaşlarımızı aileleri ile birlikte yeniden bekliyor olacağız” dedi.

5-001.jpg

HAYDİ TÜRKİYE ZAFERE

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na Gürcistan galibiyetiyle başlayan ve ardından Portekiz karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan Türkiye A Milli Futbol Takımımız üçüncü maçını Çekya ile oynayacak. F Grubu’nun kader maçı niteliğinde olan bu önemli müsabaka, 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlayacak.

Kaynak:gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.