Mamak'ta icradan satılık 3+1 daire

Mamak'ta icradan satılık 3+1 daire

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından, bir borçtan dolayı Ankara Mamak Ekin Mahallesi’nde yer alan 3+1 daire icra yoluyla satılıktır.

İlan.gov.tr adresinde yayınlanan ilana göre, Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürlüğü, bir borçtan dolayı Ankara Mamak Ekin Mahallesi’nde yer alan 3+1 dairenin icra yoluyla satılacağını duyurdu.

Taşınmazın Özellikleri:

Ankara İli, Mamak İlçesi, Ekin-İmar Mahallesi, 37116 Ada, 8 Parsel, 2. Kat, 8 No’lu Bağımsız Bölümde bulunan taşınmaz: Taşınmazın Konumu: Taşınmaz, 1604. Cadde cephelidir. Yakın çevresinde Ekin Aile Merkezi, Sultan Alpaslan İO, Coşkun Ertapınar Ortaokulu, Ekin Parkı yer almaktadır. Taşınmaz Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Ana Taşınmaz Özellikleri:

Bina 5 Katlı, 10 Bağımsız Bölüm içermektedir. Bina 1 Bodrum + Zemin + 3 normal Kat olarak inşa edilmiştir. Binada asansör, sesli diyafon sistemi bulunmakta olup otopark bulunmamaktadır.

Bağımsız Bölüm Özellikleri:

Taşınmaz mesken nitelikli ve ana yapıda 2. Katta yer almaktadır. Bina girişine göre solda olup, kuzey ve tek cephelidir. Projesine göre yasal net kullanım alanı 96 m² (brüt 110 m²) + 13 m² balkon olarak tespit edilmiştir. Projesinde; Salon, 3 oda, mutfak, banyo, wc, antre ve 2 balkon bölümlerinden oluşmaktadır. Mahallinde projesinden farklı olarak, salon hacminde çap olan köşe düzlenmiş ve yaklaşık 1,5 m² alan kazanımı olmuştur. Giriş kapısı çelik kasalı ahşap, iç kapıları panel, pencereleri PVC doğramadır. Salon, odalar ve antre zeminleri laminat parke döşeli, duvarları saten boyadır. Mutfak duvarları saten, zemini seramik kaplamadır. Mutfak dolapları laminat kapaklı olup, tezgâhı mermerit malzemeden imal edilmiştir. Banyo ve wc nin zemini ve duvarları seramik kaplamadır. Banyoda yerden klozet, duvardan lavabo bulunmaktadır. Salon tavanı çerçeve asma tavan, tüm oda ve antre tavanı ise alçıpan dekorludur. Isıtma sistemi doğalgaz kombi sistemi olup kombi, petekleri ve doğalgaz saati takılı değildir. Taşınmazın uzun zamandır boş olduğu gözlenmiştir. Mevcut durumda boş mesken niteliğinde kullanılmaktadır. (Taşınmazın geniş evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.)

Adresi: Ekin Mahallesi 1604. Cadde No: 4/8 Mamak / ANKARA

Kıymeti: 580.000,00 TL

Taşınmaz iki artırma şeklinde satılacak. İlk artırma 04 Nisan 11.40’ta başlayacak 11 Nisan’da yine aynı saatte sonlandırılacak. İkinci artırma ise 09 Mayıs 11.40’ta başlayıp 16 Mayıs’ta bitecek.

İlan Sahibi: Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürlüğü

Ankara Mamak’ta bulunan 3+1 dairenin satışına ilişkin diğer bilgilere ulaşmak için TIKLAYIN.

mamak-31.jpg

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.