Mamak'ta yeni spor kompleksi kapılarını yaz kursları ile açacak
Mamak Belediyesi, bölge sakinlerine sağlıklı ve aktif bir yaşam fırsatı sunmak amacıyla hayata geçirdiği Atatürk Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin kayıtlarını başlatıyor. Başvurular 26 Mayıs’ta başlerken, hafta içi her gün kayıt yaptırılabilecek.
Mamak Belediyesi'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı Atatürk Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Yeni Bayındır Mahallesi'nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projeyle, her yaştan Mamaklıya spor yapma imkanı sunularak sağlıklı yaşam alışkanlıkları teşvik ediliyor. Belediyeden yapılan açıklamada, tesisin modern ve kapsamlı yapısıyla öne çıktığı belirtildi.
KAPSAMLI OLANAKLAR VE ÇEŞİTLİ BRANŞLAR
Atatürk Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, iki adet yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile yüzme tutkunlarına hitap ederken, aynı zamanda cimnastik, fitness ve taekwondo gibi branşlarda da eğitimler sunacak. Tesiste ayrıca zumba, pilates ve step aerobik gibi popüler grup dersleri de yer alacak. Bu geniş yelpaze sayesinde Mamaklılar, kendi ilgi alanlarına ve hedeflerine uygun spor dallarını seçerek aktif bir yaşama adım atabilecekler.
KAYITLAR 26 MAYIS'TA BAŞLIYOR: YAZI SPORLA DOLDURUN!
Mamak Belediyesi, spor kompleksi için kayıtların 26 Mayıs tarihinde başlayacağını duyurdu. Hafta içi her gün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında Yeni Bayındır Mahallesi, 1982. Sokak, Mamak / Ankara adresindeki tesislerde kayıt işlemleri gerçekleştirilebilecek. Mamak Belediyesi, yaptığı çağrıda tüm vatandaşları "Sporla dolu bir yaz için hemen kaydolun!" diyerek sağlıklı yaşamın bir parçası olmaya davet etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.