Manisa 1 Mayıs’ta yeni döneme giriyor! Mağdur olmayın
Manisa 2. İdare Mahkemesi'nin kararı doğrultusunda, 1 Mayıs 2025 tarihinden itibaren toplu ulaşımda Şoför Kart ve nakit ödeme dönemi sona eriyor. Yolcuların Manisa Kart kullanmaları zorunlu hale getirilirken Manisa Büyükşehir yeni bir uyarı geçti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaptığı resmi açıklamayla toplu ulaşımda önemli bir değişikliğin duyurusunu yapmış ve Manisa 2. İdare Mahkemesi'nin aldığı karar doğrultusunda, şehir genelinde kullanılan Şoför Kart uygulaması 1 Mayıs 2025 tarihi itibarıyla tamamen kaldırılacağını duyurmuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi yeniden bir hatırlatma yayınlayarak vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Hemşehrilerimizin dikkatine! Manisa 2. İdare Mahkemesi'nin kararıyla, Şoför Kart uygulaması, 1 Mayıs 2025 itibarıyla sona erecektir. Bu tarihten itibaren toplu ulaşım araçlarında yalnızca Manisa Kart geçerli olacaktır. Ayrıca toplu ulaşımda nakit ödeme uygulaması da sonlandırılacaktır. Siz değerli hemşehrilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına Manisa Kartlarınızı en kısa sürede temin etmenizi önemle rica ederiz.”
Kaynak:Haber merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.