Manisa Büyükşehir Belediyesi işçi alımı yapacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi işçi alımı yapacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi BESOT bünyesinde çalıştırılmak üzere işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

Manisa Büyükşehir Belediyesi işçi alımlarına devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, BESOT bünyesinde işçi alımı yapacağını duyurdu.

TANKER ŞOFÖRÜ ALINACAK

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Altı 6 tanker şoförü alacak. Başvuru yapacak olan adayların, askerlik hizmetini tamamlamış olması, CE veya D ve E sınıfı sürücü belgelerine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olması gerekiyor.

Başvuru yapacak adayların SRC 2/4 ve Psikoteknik Belgelerine sahip olması ve alanında tecrübeli olması bekleniyor

TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAK

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı 10 süpürgeci personeli alacak. Kronik astım, üst solunum yolu rahatsızlığı ve fiziksel engeli bulunmama şartı gerekiyor.

Adaylarda aranan özellikler arasında, 25-45 yaş aralığında olmak , anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak, en az ilköğretim mezunu olması ve İŞKUR kaydının olması yer alıyor.

İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI

Tanker şoförü iş başvurusu, 7 Mayıs Salı günü 08:30 tarihinde başlayacak. 10 Mayıs Cuma günü saat 17:30’da bitecek. Başvurular cv.manisa.bel.tr adresinden yapılacak.

Süpürgeci personeli başvurusu, 6 Mayıs Pazartesi, 08.30’da başlayacak. 8 Mayıs Çarşamba saat 17.30’a kadar devam edecek. Başvurular cv.manisa.bel.tr adresinden yapılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.