Manisa'da Bir Kadına Bıçaklı Saldırı ve İntihar Girişimi

Manisa'da Bir Kadına Bıçaklı Saldırı ve İntihar Girişimi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde korkutan bir olay yaşandı. Turan Mahallesi Uray Sokak’taki bir şarküteride, alkollü olduğu belirtilen Mülayim P., tartıştığı kadın çalışana bıçakla saldırdı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde korkutan bir olay yaşandı. Turan Mahallesi Uray Sokak’taki bir şarküteride, alkollü olduğu belirtilen Mülayim P., tartıştığı kadın çalışana bıçakla saldırdı. Kadın, yaralı olarak çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. Olay yerinde kaçmaya çalışan Mülayim P., vatandaşlar tarafından yakalanıp darbedildi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın ve Mülayim P., sağlık kontrolü için polis nezaretinde hastaneye götürüldü.

Hastanede intihar girişimi

Turgutlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Mülayim P., bir anlık fırsat bulup hastaneden kaçtı. Karşısındaki Irlamaz Rekreasyon Alanı’nda eline geçirdiği bıçakla intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna çabalarına direnen şüpheli, yanına kimseyi yaklaştırmadı. Ancak bir polis memuru, dikkatini dağılan şüphelinin arkasından dolanarak copla bıçağı düşürdü ve Mülayim P. etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Şüphelinin geçmişi

Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Mülayim P.’nin kısa süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Şüphelinin polisteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.