Manisa'nın yeni başkanından MHP'ye skandal iddia!

Manisa'nın yeni başkanından MHP'ye skandal iddia!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek skandal bir iddia ortaya attı. Zeyrek, eski başkan Cengiz Ergün'ün belediyen milyonlarca lira ödeme yaptığını söyledi.

31 Mart'taki seçim sonucunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek, eski başkan Cengiz Ergün'ün hakkında skandal iddiaları gündeme getirdi.

BELEDİYEDEN 610 MİLYONLUK ÖDEME

Ferdi Zeyrek sosyal medyada yaptığı açıklamada, Cengiz Ergün'ün MASKİ'den 130 Milyon TL, Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ise 480 Milyon TL ödeme yapmaya çalıştığını iddia etti. Zeyrek, belediye personelinin imzasını atmaması nedeniyle şaibeli işlemin yapılmadığını belirterek Ergün hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Zeyrek sosyal medyada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kıymetli hemşehrilerim, Avukatlarımla birlikte Manisa Büyükşehir Başsavcılığındayım. Bu yola çıktığımız ilk gün size bir söz vermiştim. Sizin cebinizden çıkan her bir kuruşa sahip çıkacağım demiştim. Gerekeni yapıyorum. 15 yıl boyunca belediyenin yolunu unutan Cengiz Ergün, sabah erken saatlerde belediyemize gelerek MASKİ'den 130 Milyon TL, Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ise 480 Milyon TL ödeme yapmaya çalıştı. Yangından mal kaçırır gibi girişilen bu büyük ve şaibeli operasyonun altına hiçbir belediye çalışanı imzasını atmadı. İşlerinden olma pahasına bu usulsüzlüğe dur dediler. İşte birlikte kurduğumuz Manisa İttifakı budur. Şimdiden halkımızın parasına nasıl sahip çıkıyorsak, 5 yıl boyunca da bizlere emanet edilen bu kaynağın hunharca hiç edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.