Mansur Yavaş iddialı konuştu: Rekor oyla kazanıyoruz

Mansur Yavaş iddialı konuştu: Rekor oyla kazanıyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Şimdi de belli ki anketlere göre rekor oyla kazanıyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Çubuk Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

Yavaş, rakiplerinin kendi projelerini taklit ettiğini söyleyip, "Betonla, plastikle bu işler olmaz. Mal varlığımı açıkladım. 2019 yılında göreve geldiğimde verdiğim mal varlığıyla şimdiki arasındaki farkı insanlarımız görsün istedim. Bütün belediye başkanlarından bekliyorum. Uzun süredir belediye başkanlığı yaptınız, kamuda çalıştınız. Hepiniz neden mal varlıklarınızı açıklamıyorsunuz detaylarıyla? Yetmedi mi artık belediyelerin üzerine yapışan bu kötü iftiralar? Bir an evvel inşallah yaparlar" dedi.

"ANKETLERE GÖRE REKOR OYLA KAZANIYORUZ"

Mansur Yavaş, "Seçildiğim hafta şöyle söyledim; 'Değerli meclis üyeleri 60, 70 yıl sonra Ankaralı bir belediye başkanı seçildi. Ankara'nın bizden beklentisi çok. Ankara'nın kenarda kalmış ilçelerinin pek çok sorunu var. Ankara halkı tercihini benden yana kullandı; ama ilçelerde sizden yana kullandı. Bu takdire saygımız sonsuz. Fırsat bu fırsat, ben hiç kimseyi ayırmıyorum. Amacımız Ankara'ya hizmet etmek. Belediye başkanlarımız bana istihdam sağlayacak proje getirirlerse, onun temelini beraber atalım. Gerekirse de siz işletin, yeter ki o ilçeler de biraz kalkınsın' dedim. Tık yok, belediye başkanlarının birçoğu benim odamı görmedi bile. Biz düşman mıyız kardeşim? Niye talep etmiyorsunuz? Anlaşıldı ki 'Her şey Çubuk için' derler; ama bunlar partilerini ilçelerinden daha çok seviyorlar. Şimdi de belli ki anketlere göre rekor oyla kazanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"SON DÖNEMİM OLACAK"

Yavaş, "Benim 2'nci ve son dönemim olacak. Bu 5 yılı iyi değerlendirin. Eğer Çubuk'a hizmet gelmesini istiyorsanız, benim elimden tutacak belediye başkanlarına ihtiyacımız var, o da burada Can Başkanım. Halkının iradesini hiçe sayıp, bizim yanımıza gelip bir şey talep etmeyenlerle ancak ilçeleri kaybederler. Diyorum ki inşallah 5 yıl boyunca kimseyi ayırmadığımı gördünüz. Hatta şöyle bir gazetede haber yaptılar. 'Biz köy olarak tümden Mansur Yavaş'a oy verdik; ama bizim asfaltımızı hala yapmadı' diye şikayet edenler oldu. Adaletli davrandık, sıradan gittik. Onlarınkini de yaptık. Allah'ın izniyle hepsini yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.