Mansur Yavaş: “İşte belediyecilik budur”

Mansur Yavaş: “İşte belediyecilik budur”

Göreve geldiklerinde Başkent Kart uygulaması getirdiklerini vurgulayan ABB Başkanı Mansur Yavaş, hem esnafın hem de vatandaşın yanında olduklarını açıkladı. Yavaş, konuyla ilgili olarak “İşte belediyecilik budur” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından ‘Az laf çok iş’ diyerek “Başkent Kart” uygulamasının detaylarını paylaştı. 2019’da göreve geldiklerini ve Başkent Kart uygulamasını hayata geçirdiklerine değinen Başkan Yavaş, geçen süre zarfında 4 bin 500 esnafa destek sağlıklarını vurguladı. ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Başkent Kart ile ailelere destek, esnafa güç verdik” dedi.

baskent-kart-1.jpg

“EVİN İHTİYACINI EN İYİ ANNELER BİLİR”

Belediyenin eski yardım kampanyasını eleştiren Başkan Mansur Yavaş, Başkent Kart ile makarna ve pirinç döneminin sona erdiğine değindi. Bir evin ihtiyacını en iyi annelerin bilebileceğine atıfta bulunan Yavaş, “Şu anda kartlardan alışveriş yaptıkları için 4 bin 500 tane esnaftan alıyorlar. Et parası yatırıyoruz. Kasap esnaf ayakta kalıyor. Başkent Kart ile artık eskisi gibi makarna, pirinç vs. ortadan kalktı. Bir evin ihtiyacını en iyi anneler bilir. Bu kart ile hem vatandaşlarımız mutlu oluyor. Hem de esnafımız kazanıyor. İşte belediyecilik budur” ifadelerini kullandı.

baskent-kart-3.jpg

Büyükşehir Belediyesi Başkent Kart uygulaması ile kırtasiye desteği kapsamında 300 TL, doğalgaz yardımı kapsamında aylık 500 TL, kantin desteği kapsamında 330 TL ve İhtiyaç sahiplerinin hesaplarına gıda yardım parası olarak iki ayda bir 500 TL yatırıyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.