Mansur Yavaş’a karşı o isim konuştu: “Kesin kazanırım”

Mansur Yavaş’a karşı o isim konuştu: “Kesin kazanırım”

Yerel seçimlere aylar kala Ankara’da kimin aday olacağı tartışmaları sürüyor. Son olarak bir televizyon kanalına çıkan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sözleriyle çok iddialı olduğunu söyledi.

Türkiye, yavaş yavaş seçimlere gidiyor. 2024 yılının mart ayında yapılacak Yerel ve Mahalli İdareler seçimi öncesi ise aday adayı isimler ön plana çıkmaya başladı. Daha önce çeşitli araştırma şirketlerinin Ankara’da yaptığı kamuoyu yoklamalarında öne çıkan isimlerden iddialı açıklamalar gelmeye başladı.

turgut-altinok-.jpg

Daha önce yine Keçiören’de belediye başkanlığı yapmış ve yıllar sonra 2019’da yeniden Keçiören Belediye Başkanı olarak seçilmiş Turgut Altınok, katıldığı televizyon kanalında söyledikleriyle iddialı olduğunu ortaya koydu. Altınok, “Partim ve Cumhur İttifakı beni şahsımı aday gösterirse, Ankara’da açık ara farkla kazanırız” dedi.

turgut-altinok-.jpg

TURGUT ALTINOK İSMİ ÖN PLANA ÇIKMIŞTI

Yerel ve Mahalli İdareler seçimine kısa bir süre kala araştırma şirketleri kamuoyu yoklamalarına başladı. Daha önce yapılan araştırmalarda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş’ın karşısında kimi aday görmek istersiniz? Sorusuna Ankaralılar; Süleyman Soylu, Turgut Altınok ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek’i öne çıkardı. Ancak bu isimler içinde en çok oyu alan kişi Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok oldu.

turgut-altinok-.jpg

TURGUT ALTINOK’TAN İDDİALI SÖZLER

İsmi Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için konuşulan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek seçimlerdeki olası büyükşehir belediyesi adaylığı hakkında da konuşan Altınok, iddialı sözler söyledi. Turgut Altınok, programda şu ifadeleri kullandı:

turgut-altinok-tayyip.jpg

Cumhur İttifakımız aday gösterirse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı çok rahat kazanıyoruz. Keşke Mansur Bey herkesin belediye başkanı olabilseydi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olmasaydı. Ankara’nın 4-5 yılı heba olmuştur. Ankaralılar biliyor. Türkiye’nin her yerinde gitti, mitingler yaptı. ‘İHA’larınızı alacaksınız, SİHA’larınızı alacaksınız, TCG Anadolu geminizi alıp 14 Mayıs’ta gideceksiniz’ dedi. Bunlar çok talihsiz sözlerdi. Bunlara girmek istemiyorum. Şunu söyleyeceğim; Bir belediye başkanı düşünün ki 100 tane vaat veriyor ve bunun yüzde 99’unu gerçekleştiremiyor. Ankara’ya katma değer kazandıracak, dünya başkenti dediği bir tane yaptığı eser yok.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.