Marcos Acuna eşi kimdir? Marcos Acuna evli mi? Marcos Acuna kimdir?

Marcos Acuna eşi kimdir? Marcos Acuna evli mi? Marcos Acuna kimdir?

Sevilla’nın deneyimli oyuncusu Marcos Acuna’nın ismi Galatasaray ile anılıyor. Sarı kırmızılı taraftarlar Acuna’nın kariyerini ve hayatını araştırıyor. Peki Marcos Acuna kimdir? Marcos Acuna eşi kimdir? Marcos Acuna evli mi?

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray sezon başından bu yana sol bek mevkisinde yaşadığı sorunları çözmek adına Sevilla'nın deneyimli sol beki Marcos Acuna için adım attı. Sports Digitale'den alınan bilgilere göre Galatasaray yönetimi, Arjantinli oyuncuyu sezon sonuna dek kiralamak için resmi görüşmelere başladı.

Angelino ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı kırmızılılar, 32 yaşındaki Arjantinli savunmacı Marcos Acuna'nın kiralık transferi için görüşmeleri başlattı. Acuna bu sezon Sevilla formasıyla çıktığı 13 maçta 2 asist yaparak performansını gösterdi.

1-004.jpg

ACUNA’NIN EŞİ KİMDİR?

Marcos Acuna kimdir? Marcos Acuna eşi kimdir? Marcos Acuna evli mi?

Sevilla ile 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Marcos Acuna'nın piyasa değeri 6 milyon euro olarak tahmin ediliyor. Galatasaray'ın sol bek arayışında öncelikli tercihi olan Acuna tecrübesiyle takımın savunma hattına katkı sağlamayı hedefliyor.

Arjantin Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşayan Marcos Acuna, turnuva boyunca 6 maçta görev yapmıştı.

Marcos Acuna’nın eşi Maria Julia’dır. Çiftin üç çocuğu bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.