Marmaris'teki orman yangının çıkış nedeni belli oldu: Erkek cesedi bulundu

Marmaris'teki orman yangının çıkış nedeni belli oldu: Erkek cesedi bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni ise kan dondurdu.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Sarıana Mahallesi'nde yerleşim yerine yakın ormanlık alanda saat 15.30 sıralarında duman görülmesi üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü, Marmaris ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına karadan ekipler müdahale ederken, havadan da 8 helikopter ve beş uçakla alevlere müdahale edildi. Sarp arazide çıktığı belirtilen yangın, ekiplerin yaklaşık 1.5 saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alındı.

Yangının, öldürülen kişinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüphelilerce cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlendi.

44f067ec71f0c8c7b410f6090fb1a9a7-copy-702x351.jpg

Ayrıca Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, yangın bölgesinde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak 'kasten orman yakma' ve 'kasten adam öldürme' suçlarından başlatılan soruşturmada 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.