MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya’dan sert çıkış

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya’dan sert çıkış

TV8'de yayınlanan MasterChef All Star'da Mehmet Yalçınkaya, Azize'nin lekeli bardakta sunduğu tatlıya sert tepki göstererek duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

MasterChef All Star yarışması, TV8 ekranlarında devam ederken, dün akşam yayınlanan bölümde beklenmedik bir olay yaşandı. Yarışmacılardan Azize, jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'ya lekeli bardakta tatlı sununca, büyük bir tepkiyle karşılaştı.

MEHMET YALÇINYAKAYA'DAN AĞLATAN SORU!

Mehmet Yalçınkaya'nın gözüne ilişen lekeli bardağı fark eden ünlü şef, öfkesini gizleyemedi. "Bu lekeli bardağı nasıl getirebildin buraya?" diyerek sert sözlerle Azize'ye yüklendi. Tatlıyı tabağa döken Yalçınkaya, müşteri olsaydı böyle bir tabağı geri çevireceğini dile getirdi. Azize ise jürinin tepkisine karşı duygusal bir şekilde tepki gösterdi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Bu olay, MasterChef All Star yarışmasının heyecanını artırdı. Yarışmada konuk jüri üyesi olarak yer alan Murat Bozok'un da şahit olduğu bu anlar, izleyicileri şaşırttı. Yarışmacılar arasında büyük bir rekabetin yaşandığı programda, Azize'nin lekeli bardak hatası dikkatleri üzerine çekti.

MasterChef All Star'ın ikinci turuna geçen yarışmacılar ise, krem peynir ve balzamik sirke kullanarak yaratıcı tatlılar hazırlamaya çalıştılar. Ancak Azize'nin lekeli bardakta tatlı sunması, jüri üyelerinin dikkatini dağıttı ve tepkilerini çekti.

Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde, diğer yarışmacıların performansı ve jüri üyelerinin tepkileri merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.