Meclis karıştı: 'Jelibon' tartışması çıktı!

Meclis karıştı: 'Jelibon' tartışması çıktı!

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal arasında tartışma yaşandı.

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Milletvekili Osman Gökçek ile CHP'li vekiller Mahmut Tanal ve Burcu Köksal arasında tartışma yaşandı. Gökçek, ülke genelinde belediyeler içinde en pahalı su ve en pahalı otobüs biletinin Ankara'da satıldığını söyledi. Tanal, Gökçek'in sözlerine tepki gösterdi. Köksal ise Melih Gökçek'in "jelibon" açıklamasına atıf yaptı.

'KEŞKE SESİNİZİ PKK TERÖR ÖRGÜTÜ, KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLERKEN DE ÇIKARSAYDINIZ'

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ise CHP yerel yönetimlerini eleştirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın verdiği sözleri yerine getirmediğini ifade eden Gökçek, ülke genelinde belediyeler içinde en pahalı su ve en pahalı otobüs biletinin Ankara'da satıldığını söyledi. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Gökçek'in CHP'li belediyeler hakkında sözlerine tepki gösterdi. Bunun üzerine Gökçek, "Keşke şu sesinizi, seçim öncesi PKK terör örgütü Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklerken de çıkarsaydınız" dedi.

"JELİBON" ATIFI

Daha sonra söz alan, CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, "Ankara'yı parsel parsel satan jeliboncuların bu kürsüye çıkıp CHP belediyelerini eleştirmeye hakkı yok." ifadelerini kullandı.

BEKİR BOZDAĞ MÜDAHALE ETTİ

Tartışmaların büyümesi üzerine, birleşimi yöneten Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ araya girerek sonlandırdı.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.