Meclis'teki milletvekili Manisa Büyükşehir için adaylığını açıkladı

Meclis'teki milletvekili Manisa Büyükşehir için adaylığını açıkladı

Yerel seçimler için geri sayım başlarken adaylar ve adaylıklar gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Meclis'teki bir milletvekili, Manisa Büyükşehir Belediyesi için aday adayı olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

TBMM'de 3 dönem Manisa milletvekilliği yapan ve son seçimde CHP listesinden Muğla Milletvekili seçilen Saadet-Gelecek Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Manisa’da partililere bir araya geldi.

Yunusemre ilçesinde bulunan bir cafede gerçekleşen programda Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

"ADAY OLMAYA HAZIRIM"

Özdağ, “Bir seçime doğru gidiyoruz. Manisalılar bir değişime ihtiyaç var, 15 yıldır Manisa’yı yönetenler alt yapı ve üst yapı konusunda zayıf kalmış diyorsa biz o değişime varız. Muhalefet partileri bir aday çıkardığında o aday ben Cumhur ittifakı adayını yenerim diyorsa onu desteklerim.

Şu an Manisa’dan Özgür Özel CHP Genel Başkanı, Erkan Akçay, Bahadır Yenişehirlioğlu grup başkanvekili ve bende grup başkanı olarak mecliste temsil ediyoruz. Benim dışında kazanacak kim varsa onu desteklemeye hazırım. Burada anketler beni gösteriyorsa, partiler beni gösteriyorsa buradan aday olmaya hazırım.

Gelecek Partisi desteklemeye hazır, Saadet Partisi desteklemeye hazır. Ya burada 3 kişi yarışırız ya da 2 kişi yarışırız. Kaç kişi yarışırsak yarışalım Selçuk Özdağ vardır. Bütün belediyeleri birlikte hareket ederek almalıyız” dedi.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.