Mehmet Aslan Kimdir? Mehmet Aslan Nereli Ve Kaç Yaşında?

Mehmet Aslan Kimdir? Mehmet Aslan Nereli Ve Kaç Yaşında?

Mehmet Aslan Kimdir? Mehmet Aslan Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Mehmet Aslan Kimdir? Mehmet Aslan Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Mehmet Aslan Kimdir?

Mehmet Aslan, 29 Nisan 1980 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası gazinolar kralı Fahrettin Aslan, annesi ise Arzu Aslan'dır. İlkokul eğitimini İstanbul'da devlet okulunda tamamlamıştır. 10 yaşında Paris'e giderek Ecole Pascal'da 10 yıl boyunca eğitim almış ve Baccalaureat diplomasını almıştır. Ardından bir yıl boyunca Sorbon'da psikoloji okuduktan sonra Boston Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret alanında eğitim görmüş ve diplomasını almıştır. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiş ve buradan da diplomasını almıştır. Mehmet Aslan, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca olmak üzere üç yabancı dil bilmektedir.

2002 yılında Türkiye'ye döndükten sonra dekoratif taş sektöründe faaliyet gösteren "Alem Doğal Taş" şirketini kurmuştur. Hindistan'da bir fabrika satın alarak işlerini genişletmiş ve Kuveytli bir ortağıyla birlikte mermer blok kesimi yapmakta ve mermer, granit, quartz, bazalt, kum taşı gibi ürünlerin üretimiyle ilgilenmektedir. Ayrıca çeşitli yerlerde mülkleri ve arazileri bulunmakta ve kiraya vermektedir.

2008 yılında Show TV'de yayınlanan "Benim Annem Dans Edemez" yarışmasında Sinem Kobal ile birlikte sunuculuk yapmıştır. Ayrıca 2007 yılında "Çılgın Dersane" sinema filminde Kerem rolünü üstlenmiştir. 2012 yılında ise "Muck" adlı dizide Savas Hoca karakterini canlandırmıştır.

Siyasete de atılan Mehmet Aslan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde MHP'den İstanbul 3. Bölge 6. sıradan milletvekili adayı olmuş ancak seçilememiştir. Daha sonra Meral Akşener'in partisi İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer almıştır. 27. dönemde İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı olmuştur.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Mehmet Aslan, İYİ Parti'den İstanbul, Kağıthane Belediye Başkanı adayı olmuştur.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.