Mehmet Aslantuğ kimdir? Mehmet Aslantuğ nereli, kaç yaşında?

Mehmet Aslantuğ kimdir? Mehmet Aslantuğ nereli, kaç yaşında?

Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi’nden Milletvekili adayı olduğu açıklandıktan sonra en çok konuşulan isimler arasında yer almaktadır. Peki, Mehmet Aslantuğ kimdir? Mehmet Aslantuğ nereli, kaç yaşında?

TİP Milletvekili adaylığının açıklanmasının ardından yeniden gündeme gelen ünlü isim internette en çok aranan isimlerden oldu. Mehmet Aslantuğ kimdir? Mehmet Aslantuğ nereli, kaç yaşında? İşte tüm detaylar:

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR?

Mehmet Aslantuğ, Samsun'un Çarşamba ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Terme ilçesinde tamamladı. 1978 yılında işletme fakültesine kaydını yaptırdı ancak eğitimini tamamlamadan oyunculuk hayatına başladı. 1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme eğitimini bırakarak oyunculuk kariyerinde kendini geliştirdi. 1993 yılında Detay Film'i kurdu. 1997-2000 yılları arasında Sıcak Saatler dizisinde canlandırdığı Sedat Yalçın karakteri ile ve 2003-2005 yılları arasında yayınlanmış Bir İstanbul Masalı dizisinde canlandırdığı Selim Arhan karakteri ile tanındı. Arzum Onan ile evlidir ve Can adında bir oğlu vardır.

Mehmet Aslantuğ kimdi, nereli, kaç yaşında

TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYI

Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi (TİP) 28. Dönem Milletvekili adayı oldu. Son olarak TİP Genel Başkanı Erkan Baş paylaştığı tweette: “Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum. TİPSenin Kaptan” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.