Mehmet Hadimi Yakupoğlu kimdir? Mehmet Hadimi Yakupoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Mehmet Hadimi Yakupoğlu kimdir? Mehmet Hadimi Yakupoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Mehmet Hadimi Yakupoğlu son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Mehmet Hadimi Yakupoğlu kimdir? Mehmet Hadimi Yakupoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Mehmet Hadimi Yakupoğlu var. Mehmet Hadimi Yakupoğlu son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Mehmet Hadimi Yakupoğlu kimdir? Mehmet Hadimi Yakupoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

MEHMET HADİMİ YAKUPOĞLU

MEHMET HADİMİ YAKUPOĞLU KİMDİR?

Mehmet Hadimi Yakupoğlu, 19 Mayıs 1963 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Üç yaşına kadar ismini aldığı Konya’nın Hadim İlçesinde yaşadı. Daha sonra Kırşehir’de yaşamaya başladı. Yaklaşık on yıl kaldığı Kırşehir’de Cumhuriyet İlkokulunu bitirerek, ortaokul birinci sınıfta Merkez Kale Ortaokulu’na gitmeye başladı. 1975 ailesiyle beraber Ankara’ya yerleşen Mehmet Hadimi Yakupoğlu, Namık Kemal Ortaokulu ve Ankara Kız Lisesinden 1980 senesinde mezun oldu. Aynı yıl Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Lisans eğitimine başlayan Mehmet Hadimi Yakupoğlu, 1984 senesinde Haziran ayında bölüm 11.’si olarak mezun oldu.

Avukatlık stajının ardından 16.10.1985 tarihinde dönemin Baro Başkanı Av. Önder Sav tarafından kendisine verilen Avukatlık Ruhsatnamesi ile Ankara Barosu’nun 8274 sicil numaralı üyesi olarak avukatlık mesleğine başladı. Mamak Yedek Subay Muhabere Okulunu 1986 yılında tamamlayıp, Kars 14. Mekanize Tugay Komutanlığı’nda asteğmen olarak yaptığı askerlik hizmetini 1987 yılı başında bitirip, 27 Nisan 1987 tarihinde sınıf arkadaşı Av. Hale (Dilek) Yakupoğlu ile evlendi. Bu evliliğinden 2 çocuğu olmuştur.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.