Hayvanseverlerin hedef gösterdiği MHP’li Mehmet Tuğrul kimdir?

Hayvanseverlerin hedef gösterdiği MHP’li Mehmet Tuğrul kimdir?

Anamur Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Tuğrul, 10 yaşındaki Mete’yi öldüren sokak köpeklerine karşı tedbir alınmasını istedi diye hedefe kondu; nefret suçu işlemekle suçlanıyor. Mehmet Tuğrul kimdir? Mehmet Tuğrul ne dedi?

Hemen hergün yaşanan köpek saldırıları bu kez Van’da can almış, 10 yaşındaki Mete başıboş sokak köpeği tarafından boğazından ısırılması sonucu hayatını kaybetmişti.

Başıboş sokak köpeklerinin saldırıları karşısında sessizliğe bürünen çevreler, bu gibi olaylar karşısında tepkisini dile getirip “başıboş sokak köpeklerine tedbir alınmasını” isteyenleri “nefret söyleminde bulunmakla” suçlayıp hedef gösterebiliyor.

YENİ HEDEFLERİ MEHMET TUĞRUL

Anamur Belediyesi Başkan Yardımcısı MHP’li Mehmet Tuğrul’un, 10 yaşındaki Mete’nin canını alan sokak köpeklerine karşı tepkisini dile getirmesi üzerine harekete geçen malum çevreler, haber ve yorumlarıyla Tuğrul’u hedef göstermeye başladılar.

MEHMET TUĞRUL NE DEDİ?

Mehmet Tuğrul ne dedi? Mehmet Tuğrul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “On yaşında çocuğu boynundan ısırarak öldüren, sokak köpeğini ve tüm sokak köpekleri ya hayvan barınağına alınsın ya da itlaf edilsin. Üç beş insan düşmanı fanatik hayvan severin hatırı için insanlar tehlikeye atamayız. Bir insan öleceğine bütün sokak köpekleri ölsün./İnsansever” dedi.

mehmet-tugrul-sokak-kopegi-paylasimi.jpg
SEN MİSİN BU YAZAN

Sözde hayvanseverler sosyal medya hesaplarından, bazı medya organları da internet sayfalarından, sırf bu paylaşımı nedeniyle Mehmet Tuğrul’u hedefe oturttular. “Nefret paylaşımı” yorumları yapan bu çevreler, Tuğrul’u sokak hayvanlarını hedef almakla suçluyorlar.

NE VAR BUNDA?

Sağduyu sahibi vatandaşlar ise, “Mehmet Tuğrul’un söylediğinde ne var? İnsan canı başıboş sokak köpeklerinden daha mı değersiz. Sokak köpeklerine karşı tedbir alınmasını istemek kadar doğal ne olabilir. Sokak köpekleri hergün bir insanı ısırsın, parçalasın, yaralasın, öldürsün, köpek diye hiçbir tedbir alınmasın öyle mi? Bu mudur istenen?” diyerek, Mehmet Tuğrul’a sahip çıkarken, sözde hayvanseverlere tepki gösterdi.

MEHMET TUĞRUL KİMDİR?

Peki Mehmet Tuğrul kimdir? Mehmet Tuğrul ne dedi? Köpek açıklaması ile gündemde olan Mehmet Tuğrul kimdir? 1961 Anamur doğumludur. Yüksek okul mezunu. 27 yılık devlet memurluğu süresince çalıştığı kurumun mali, idari ve teknik hizmetlerini kademelerinde çeşitli görevler aldı. Sosyal Faaliyetleri arasında ÜGD Yöneticiliği, Kamu Çalışanları Vakfı başkanlığı, Kamu-Sen Yöneticiliği, Okul Aile Birliği Başkanlığı, Yapı Kooperatifi başkanlığı yaptı. TÜRKAV bünyesinde Kız Öğrenci yurdu kurdu ve yönetti. Bir dönem Güneyde Zafer Gazetesini çıkardı. AA, Akajans- Tercüman, Hergün, kamu çalışanları dergisi gibi yayın organlarında muhabirlik yaptı. Çeşitli gazete ve internet sitelerinde mahlas'la haber, araştırma ve köşe yazıları yazmaya devam etmektedir. Anamur Belediye Başkan yardmcılığına atanan Mehmet Tuğrul, yeniden yapılanması devam eden genel Merkez statüsünde kuruluş felsefesi olarak Anamur'luların olduğu her yerde şube açmayı hedefleyen Anamur Derneği Başkanlığınıda yürüttü. Tuğrul, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Ferit Atmaca / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum