Meltem Daban kimdir? Meltem Daban kaç yaşında nereli?

Meltem Daban kimdir? Meltem Daban kaç yaşında nereli?

Adnan Oktar silahlı suç örgütünün mensubu olduğu gerekçesiyle yargılanan Meltem Daban kimdir? Meltem Daban kaç yaşında nereli? Detaylar haberde.

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Adnan Oktar davasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Örgütün üyelerini diri tutmak ve deşifre olan örgüt üyelerinin yerine yenilerini kazandırmak amacıyla sosyal medya grubu üzerinden oluşturduğu "güncel yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında yeni dava açıldı. Peki, dava açılan Meltem Daban kimdir? Meltem Daban kaç yaşında nereli? İşte tüm detaylar...

MELTEM DABAN KİMDİR?

Meltem Daban, Adnan Oktar silahlı suç örgütünün yöneticilerinden biridir. Kaç yaşında ve nereli olduğuna ilişkin bilgi bulunmamaktadır.

Son İddianamede, şüpheli Oktar’ın özellikle avukatları ve diğer örgüt yöneticileri Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı, talimatlarının cezaevi dışında yayılmasını sağladığı, bunu yaparken de özellikle diğer örgüt yöneticileri vasıtasıyla yargılamanın kumpas olduğuna ilişkin kamuoyu oluşturma ve siyasi lobi desteğini alma faaliyetlerine giriştiği kaydedildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.